neljapäev, 19. aprill 2012

Model-Expo 2012

Mudelipoest saab mõnevõrra odavamalt Model-Expo pileteid. Sama piletiga saab Lapse ja Lemmiklooma messile. Lisaks firmakaupade laat.


27.-29.4. 2012 Model Expo
Helsingi messikeskuses

Põhjamaade suurim mudeliehitus- ja hobimess, kus osaleb üle 200 eksponendi, sh mudelimüüjad, klubid, liidud, muuseumid. Messil on väljas üle 1500 erineva mudeli. Hobimess Model Expo on Põhjamaade suurim mudeliehitajate ja hobi-meisterdajate kokkutulek – külastajaid käis eelmisel aastal üle 55 tuhande. Üritus on oma tuntuse saavutanud tänu üle 30-aastasele ajaloole. Ingal aastal on messil käimas ka Eesti mudelistid. Messil toimub hulganisti esitlusi ja demonstratsioone, võimalik on täiendada oma mudelikogu, soetada tööriistu, erialakirjandust ja luua kontakte oma lemmikala harrastajatega. Toimuvad ka võistlused enam kui 50 eri kategoorias (vanus, mudelitüüp jms).

Model Expo on ainus omalaadne avalik ühisüritus, kus publikul on võimalik tutvuda meisterdamishobide sedavõrd laia ja põneva maailmaga. Üks Model Expo tähtsamaid eesmärke ongi nakatada hobipisikuga võimalikult paljusid uusi osavnäppe. Model Expo toob külastajate ette Soome hobidemaailma, vaatamist-proovimist on nii naistele kui meestele, nii vanadele kui noortele – kogu perele.

Messikülastajatele on sealsamas avatud veel teisedki messid: koguperemess Laps, lemmikloomamess PetExpo, Käsitöömess ja uudsena on lisandunud OutletExpo. Viimane on laia ulatusega müügiüritus, kus tuntud kaubamärkide esindajad pakuvad omi tooteid.

Põhjaliku ülevaate toimuvast ja osalejatest saab korraldajate kodulehelt: www.finnexpo.fi.

Kõik messid on avatud R 27.4. kell 10-18 ja L-P 28.-29.4. kell 9-18. Sissepääs ühe ja sama pääsmega.